Nu Live

De Marathon!

Ja beste dames en heren! Woensdag 15 maart om 19:00 uur s'avonds begint Team sonnema FM's eerste marathon. Wij hebben er in ieder geval veel zin in! Vanaf 15 maart tot en met 1 april zullen wij elke dag voor jullie de mooiste muziek draaien vanuit buurthuis 'T stekje.

Natuurlijk zijn wij te horen via de stream op de site maar zullen wij ook te vinden zijn op de FM 106.0 mhz in Drachten en omstreken. Via onze marathon willen wij geld ophalen voor de voedselbank in Drachten.

Als u een bezoek wilt brengen bent u elke dag van harte welkom vanaf 14:30 tot en met 24:00.
Adres: Buurthuis 't stekje Alverhof 90B

De marathon wordt 31 maart feestelijk afgesloten met een feestavond in buurthuis 'T stekje. Tijdens de feestavond zal live muziek worden gedraait en word er opgetreden door Trienes en Tjitze Visser. De deuren zijn geopend vanaf 19:00 uur en entree bedraagt 10 euro. Leden van de vooruitgang krijgen 25% korting over de entree.

Team Sonnema FM wilt alle sponsoren bedanken. Zonder hun steun was het organiseren van de marathon onmogelijk. Wij hopen jullie allemaal te zien livestream en de feestavond en kom gerust even langs in the chatbox.

Titom en blijft erbij!